BINEFACERI PRIMITE

- A ajutat-o pe cumnata mea. A readus-o la viata dintr-un accident stupid.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! (M.C.)

- Sfinte Parinte, te rog sa-mi binecuvantezi toata familia si toate rudele si prietenii. Te rog sa nu ma parasesti la greu si te mai rog sa te rogi pentru mine Pruncului Isus. (S.I.)

- Domnul Doctor Benedict mult ajutat de Dumnezeu pentru indepartarea bolilor pentru increderea lui in Dumnezeu. In anul 1956 nevasta mea a fost bolnava. M-am dus la specialist la Bacau. A spus ca este bolnava de ficat. Doctorul Benedict era student la Iasi. A venit acasa sambata si l-am chemat la mine. Spunea ca nevasta mea are apa la plamani. Daca mai tinea regim pentru ficat inca doua zile era moarta. A fost internata la spital si i s-au scos trei litri de apa din plamani. Nevasta mea traieste si astazi.
El pentru ca avea incredere in Dumnezeu, Dumnezeu l-a ajutat si departa toate bolile bolnavilor. Pentru asta a fost omorat de comunisti. (P.I.)

- Ii multumesc lui Dumnezeu pentru un astfel de exemplu de viata. Ne-a lasat un exemplu concret pentru fiecare persoana in parte, pentru ca el avea posibilitatea de a vedea prezenta lui Dumnezeu. (M.L.)

- Doctore Benedict, te rog sa traiesti pentru noi... (B.A.)

- Fie ca flacara sufletului Parintelui Martin sa fie spre incurajarea si binecuvantarea pentru fiecare persoana din Galbeni si din toata lumea, pentru a-l iubi pe Cristos din inima. (C.S.)


Daca vrei sa semnalezi o binefacere primita prin mijlocirea Parintelui Martin Benedict,
apasa aici.

 
Tutti i diritti riservati - All Rights reserved - Copyrigth 2007 Padre Silvestro Bejan